Nutritional Services

  • Persoonlijke begeleiding

Behandeling van uw hulpvraag vanuit een totaalbenadering. In de voedingsanalyse en verdere uitwerking zullen daarom niet enkel huidige eetgewoonten, maar ook medische geschiedenis (medicatie, blessures, bloedwaarden, etc.) én trainingsschema mee in rekening worden gebracht. Eénmalig contact zal voor veel atleten al soelaas bieden, maar intensifiëring met follow-up consults in aanloop naar een belangrijk sportief doel kan zeker overwogen en uitgewerkt worden.

Referenties: Ilan Van Wilder, Maxim Van Gils, Annemarie Worst, Femke Hermans,..

  • Team consulting

Procesbegeleiding in het opzetten, implementeren of finetunen van het voedingsaspect binnen uw sportteam of -federatie. Uitgangspunt is hierbij stap-voor-stap te werken vanaf organisatiestructuur tot op individueel niveau en interdisciplinaire samenwerkingen op te zetten met de andere stafleden. Een geïntegreerde aanpak is immers cruciaal om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en tot optimale resultaten te komen.

Referenties: Pauwels Sauzen -Bingoal Cycling Team, KSK Beveren, G-sport Vlaanderen,…

  • Groepsvoorlichting, lezing of webinar

Overdracht van kennis via een lezing of webinar aan een vereniging of organisatie. Verschillende onderwerpen die aansluiten bij uw behoefte kunnen hierbij aan bod komen en zijn dan ook onderling te bespreken. In de mate van het mogelijke proberen we het hierbij zo praktisch mogelijk te houden.

Referenties: Docent sportvoeding EhB, Syntra,..